top of page

Morgan's Detailing in Fernelmont: de specialist in keramiekbehandeling en carrosseriebescherming

Een liefhebber die nauwgezet werkt om u een voertuig te geven dat uw verwachtingen overtreft.

Welkom bij Morgan's Detailing, de verslaving is net begonnen!

Meer dan een hobby, een echte passie

Door de jaren heen ben ik gaan begrijpen dat er niets beters is dan een nieuwe verfbeurt of zelfs een interieur waar u uw schoenen uit wilt doen voordat u naar binnen stapt. Het werkt allemaal alleen door de procedures, hulpmiddelen, producten en het ontwerp van chemie te begrijpen. Deze ingrediënten zorgen voor een resultaat dat niet bereikt kan worden in een simpele ‘hobby’.

Al deze dingen, gecombineerd met mijn passie voor auto's, betekenen dat uw geliefde voertuig in handen is van een gepassioneerde professional. Elke klus biedt een 100% afgewerkt uiterlijk en u krijgt uw voertuig als nieuw terug.

 

Een auto is vaak een flinke investering en verdient daarom onze zorg! Schoonmaken, opknappen, beschermen of meer, we hebben de oplossing voor elke auto op basis van uw budget. Een onberispelijke service dankzij persoonlijk advies en een 100% efficiënte dienst na verkoop: uw tevredenheid is gegarandeerd.

BESCHERM UW CARROSSERIE

Morgan’s Detailing is gespecialiseerd in keramische behandelingen tussen Luik, Namen en Brussel, en is de plaats van vertrouwen om uw voertuig te verwennen.

Uw auto reinigen of de carrosserie beschermen met een keramische behandeling die het nieuwe uiterlijk van uw voertuig behoudt: dat is onze specialiteit. Als professionals adviseren we elke klant op basis van zijn voertuig en zijn behoeften. Onze klanten genieten van een onberispelijke service dankzij persoonlijk advies en 100% efficiënte aftersalesservice. Uw tevredenheid is gegarandeerd!

KERAMISCHE BEHANDELING VOOR UW VOERTUIG: VELE VOORDELEN

Punctueel en eerlijk, wij passen voornamelijk keramische behandelingen toe voor uw auto of bestelwagen. Dit product hecht zich chemisch aan de carrosserie en is bedoeld om het nieuwe uiterlijk van het voertuig te behouden. Het biedt weerstand tegen microkrasjes, uv-stralen, vogelpoep en chemicaliën. Het hydrofobe effect van deze behandeling vergemakkelijkt het onderhoud van het voertuig aanzienlijk en zorgt voor een extreme glans. Bovendien is het PH2 en PH12-bestendig.

Wij zijn actief in zowel Fernelmont als Brussel, staan ​​ten dienste van particulieren en professionals, en bieden de volgende diensten aan:

Keramische voertuigbehandeling

Reiniging van voertuigen: auto's, bestelwagens, nutsbedrijven

Voorbereiding op het einde van de huurovereenkomst

Zetels, vloerkleden schoonmaken

Enzovoort

NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OF HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK. ONZE OFFERTES ZIJN GRATIS!

bottom of page