top of page

Morgan's Detailing brengt keramische auto coatings aan
in Waals-Brabant, Luik, Namen en in heel België

Een keramische coating is bedoeld om de carrosserie van uw voertuig te beschermen of zelfs te renoveren. Uw voertuig ziet eruit als nieuw, en dat voor een lange tijd. Morgan's Detailing is de pro van de sector in Luik, Namen, Waals-Brabant en Brussel.

ZORG VOOR UW VOERTUIG MET MORGAN'S DETAILING

Het is van essentieel belang om de grootste zorg aan uw voertuig te besteden, temeer omdat alleen al de aankoop een grote investering betekent. De keramische behandeling bestaat erin om een transparante coating op de carrosserie aan te brengen die uw voertuig beschermt. De behandelingen zijn al zo'n 10 jaar op de markt. We hebben al ettelijke uren besteed aan auto coatings en vooral aan het nauwkeurig bestuderen van de verschillende stappen om de keramische laag goed aan te brengen. Wij zijn geaccrediteerd door het merk Gtechniq.

 

Enkele voordelen van onze keramische koetswerkbehandeling:

Ongelooflijke glans

Gaat 5 tot 9 jaar mee

Bestand tegen microkrasjes

Blinkt na elke wasbeurt

Uv-bestendig

Waterafstotend effect

Bestand tegen vogelpoep

Enz.

KNOWHOW EN ERVARING UIT EEN TOMELOZE PASSIE VOOR ONS WERK

Bij het toepassen van deze semipermanente bescherming komen verschillende uitdagingen om de hoek kijken. Het is geen simpele ‘wipe on-wipe off’ klus. Als dit niet door een professional wordt toegepast, kan er veel mis gaan. Hoewel een finishing wax of was een ongelooflijke glans geeft, beschermt die niet zoals een coating. Met een keramische bescherming bent u jaren gerust, en niet voor enkele luttele maanden of weken!

In de loop der jaren hebben we verschillende keramische coatings getest om de enige echte te vinden die aan onze normen voldoet. We begrijpen ook dat elke persoon andere verwachtingen en een ander budget heeft. Daarom bieden wij behandelingen aan van 2 tot 9 jaar. Wij werken met name met Innovacar (esthetische autoproducten) en 3D (automotive onderhoudsproducten). Aangezien wij de voorziene deadlines willen respecteren, werken wij enkel op afspraak.

Prijs vanaf 580 € (visuele schatting).

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN ​​AFSPRAAK IN REGIO WAALS-BRABANT, LUIK, NAMEN OF ELDERS IN BELGIË. ONZE OFFERTES ZIJN GEDETAILLEERD EN GRATIS.

bottom of page