top of page

Morgan's Detailing in Fernelmont: de specialist in keramische carrosseriebehandeling en -bescherming

Altijd gepassioneerd en nauwgezet aan het werk om u een voertuig boven elke verwachting af te leveren.

Welkom bij Morgan’s Detailing. Ervaar onze service en u bent verkocht!

Meer dan een hobby, een échte passie

Traitement céramique

Door de jaren heen ben ik gaan begrijpen dat er niets gaat boven een nieuwe coating of zelfs een auto-interieur waar u uw schoenen wilt uitdoen alvorens in te stappen. De kennis van de juiste werkwijze, materialen en producten, en ook inzicht in het chemisch proces zijn daarbij heel belangrijk. Is car detailing louter een hobby, dan kunnen die ingrediënten nooit tot een goed resultaat leiden.

Al deze dingen, gecombineerd met mijn voorliefde voor auto's, betekenen dat uw “kindje op wielen” in handen is van een verwoede professional. Elke klus draagt bij tot een 100% afgewerkte totaalplaatje; u krijgt uw voertuig als nieuw terug.

Een auto is vaak een flinke investering en verdient daarom de beste zorgen! Schoonmaken, opknappen, beschermen of meer, we hebben voor iedereen een oplossing binnen budget. Met onze onberispelijke service bestaande uit persoonlijk advies en een 100% efficiënte dienst na verkoop, zal u meer dan tevreden zijn.

protection carrosserie

BESCHERM UW CARROSSERIE

Morgan’s Detailing is gespecialiseerd in keramische auto coating. Gevestigd tussen Luik, Namen en Brussel zijn wij hét vertrouwensadres om uw voertuig in de watten te leggen.

Uw auto reinigen of het koetswerk beschermen met een keramische behandeling zodat uw voertuig er als nieuw blijft uitzien, dàt is onze specialiteit. Als professionals adviseren we elke klant op basis van zijn voertuig en zijn specifieke behoeften. U geniet bij ons van een onberispelijke service dankzij gepersonaliseerd advies en een op-en-top efficiënte aftersalesservice. Optimale klantentevredenheid gegarandeerd dus!

DE VOORDELEN VAN EEN KERAMISCHE CARROSSERIEBEHANDELING

Wij realiseren voornamelijk keramische behandelingen voor auto’s en bestelwagens. De coating hecht zich chemisch aan de carrosserie en heeft als doel om de nieuwe look van het voertuig te behouden. Hij maakt uw wagen bestand tegen microkrasjes, uv-stralen, vogelpoep en chemicaliën. De behandeling heeft ook een waterafstotend effect wat het onderhoud van uw voertuig aanzienlijk vergemakkelijkt en het extra glans geeft. Bovendien is een keramische autocoating PH2- en PH12-bestendig.

Wij zijn actief in Luik, Namen maar ook in Brussel en bieden zowel particulieren als professionals de volgende diensten aan:

Keramische carrosseriebehandeling

reiniging van auto's, bestelwagens, utilitaire voertuigen

voorbereiding op het einde van een leasecontract

reiniging van sofa’s, tapijten

Enz.

NEEM METEEN CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OF VOOR EEN AFSPRAAK. ONZE OFFERTES ZIJN GRATIS!

bottom of page