top of page

Morgan's Detailing in Fernelmont staat voor u klaar voor de volledige reiniging van uw bedrijfsvoertuigen & bestelwagens in de provincies Waals-Brabant, Luik en Namen

Afhankelijk van uw wensen, uw behoeften, het type voertuig en uw budget biedt Morgan's Detailing u voordelige formules voor de volledige reiniging van lichte vrachtwagens of bedrijfsvoertuigen in Luik, Namen, Waals-Brabant en Brussel.

CARROSSERIE- EN INTERIEURREINIGING

Bij Morgan’s Detailing begrijpen wij als geen ander dat elke onderneming maximaal inzet op efficiëntie. Daarom reinigen wij uw bedrijfsvoertuigen op de plaats van uw keuze. Wijd uw kostbare tijd dus aan uw core business en vertrouw uw wagenpark toe aan onze vakkundige services. Voor een kleine reiniging of een grondige opknapbeurt, volgens uw wensen en budget!

GRONDIGE REINIGING VAN BESTELWAGENS VAN ALLE MERKEN

Met een betrouwbare en flexibele service  verzorgen wij de professionele reiniging van de volgende voertuigen tot in het kleinste detail:

Bestelwagens

Bedrijfsvoertuigen

Vrachtwagens

Tractoren

Enz.

Prijs vanaf 100 €

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP VOOR EEN AFSPRAAK OF VOOR EEN VRIJBLIJVENDE EN GEDETAILLEERDE OFFERTE OM UW BEDRIJFSVOERTUIGEN IN WAALS-BRABANT, LUIK, NAMEN OF ELDERS IN BELGIË TE LATEN REINIGEN.

bottom of page