top of page

Morgan's Detailing, volledige reiniging van uw wagen, automatten & autostoelen in de provincie Luik, Namen, Waals-Brabant en omstreken

Vertrouw de volledige reiniging van uw voertuig, uw tapijten, interieur en autostoelen toe aan Morgan's Detailing in de provincies Waals-BrabantLuikNamen en in heel België.

WIJ DOEN VLEKKEN EN GEUREN VERDWIJNEN

Tapijten, banken en zetels worden intensief gebruikt. Het zijn ook verzamelplaatsen van muffe geuren, vlekken en bacteriën.

Dankzij onze ervaring en onze knowhow staan ​​we klaar voor particulieren en professionals om vlekken en geuren te verwijderen. Wij zorgen voor de volledige desinfectie van uw voertuig, vloermatten, autostoelen, enz.

REINIGEN, ONTGEUREN EN DESINFECTEREN

Zonder de juiste apparatuur of producten kan het reinigen van stoelen en tapijten al snel een helse klus worden. Bacteriën kunnen zich hechten en muffe geuren kunnen doordringen in uw stoffen. Gelukkig is Morgan's Detailing een meester in het grondig en professioneel reinigen van:

Tapijt

Autostoelen

Vloermatten

Enzovoort

Wij reinigen alle stoffen en alle soorten leer. Tot uw dienst verzekeren wij u voordelige tarieven voor elk uitgevoerd werk. Vertrouw ons uw verschillende reinigingswerkzaamheden toe!

Vraag meteen een offerte aan op basis van uw foto's.

Prijs vanaf 70 €

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE COMPLETE SCHOONMAAKDIENSTEN VOOR UW AUTO IN DE PROVINCIES WAALS-BRABANT, NAMEN & BELGIË. ONZE OFFERTES ZIJN GRATIS EN OP MAAT.

bottom of page