top of page

Laatste schoonmaak van leasewagens in Waals-Brabant, Namen & omstreken

Moet u uw bedrijfswagen inleveren, omdat het leasecontract ten einde loopt? Vertrouw de volledige schoonmaak toe aan Morgan's Detailing in Fernelmont & in de provincies Namen, Waals-Brabant en in heel België.

VOLLEDIGE REINIGING EN OPKNAPBEURT VAN UW AUTO BIJ AFLOOP VAN DE LEASING MET MORGAN'S DETAILING

Loopt de leaseperiode op zijn einde en moet u uw voertuig inleveren? Wij hebben ook ervaring met deze diensten en zorgen dankzij een totaalreiniging voor de vlotte teruggave van uw bedrijfswagen. Ons pluspunt? Wij komen naar uw werkplek om de klus te klaren.

Voorkom problemen bij het inleveren van uw auto aan het einde van de leasing dankzij een volledige reiniging en grondige opknapbeurt. Leasemaatschappijen vinden soms snel een reden om u een supplement aan te rekenen voor de staat van het voertuig bij inleveren. Dankzij de professionele job van Morgan's Detailing garanderen wij u een teruggave van uw voertuig zonder extra kosten.

Prijs vanaf 100 €

ALLE MERKEN EN TYPES VAN VOERTUIGEN

Wij hebben alles in huis om uw bedrijfswagen in de watten te leggen, of het nu een stationwagen, SUV, 4x4 of stadswagen is. Vertrouw op ons team van experten!

HEEFT U VRAGEN OVER DE VOORBEREIDING EN DE SCHOONMAAK VAN UW AUTO MET HET OOG OP DE BEËINDIGING VAN HET LEASECONTRACT IN DE PROVINCIES WAALS-BRABANT, NAMEN OF ELDERS IN BELGIË? AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN. WIJ BEZORGEN U EEN GRATIS EN GEPERSONALISEERDE OFFERTE.

bottom of page